Букмекерські контори в Україні

Букмекерські контори існують вже давно. Спочатку з’явилися наземні букмекерські контори, а з появою і активною популярністю інтернету стали відкриватися сайти, де бетори можуть зареєструватися і почати користуватися послугами таких порталів. Сьогодні букмекерські контори онлайн в Україні користуються великою популярністю у беторів. Вони пропонують якісний сервіс, широкий вибір спортивних дисциплін, широку лінію живопису, вигідні коефіцієнти, цікаві бонуси і багато інших цікавих особливостей.

Популярні та надійні букмекерські контори в Україні для ставок на спорт

Однак далеко не кожна букмекерська контора здатна надати своїм користувачам вигідні умови членства і забезпечити їх безпеку. Щоб не попастися на вудку неякісних сайтів ставок на спорт, варто скористатися послугами досвідчених беторів і професіоналів в області ставок на спорт. Вони створюють рейтинги кращих букмекерських контор України. Такі списки з надійними і перевіреними сайтами ставок на спорт дозволяють навіть початківцю бетору вибрати для себе відповідний портал, де можна надалі створювати вигідні ставки і отримувати щедрі виграші.

Рейтинг букмекерських контор України

Сьогодні в інтернеті існує величезна кількість азартних і розважальних порталів, які пропонують своїм клієнтам можливість робити ставки на різні види спорту. Далеко не кожен портал пропонує однаково вигідні послуги і може забезпечити своїм користувачам захист, швидкі платежі. Тому варто реєструватися тільки на перевірених інтернет-платформах, щоб переконатися у високій якості отриманих послуг. Серед надійних і надійних букмекерів, яким можуть довіряти бетори з України. Щоб зареєструватися і впевнено робити ставки на спорт, можна віднести наступні сайти:

  1. FavBet.
  2. Pari Match.
  3. Bet365.
  4. VBet.
  5. 1xBet.

Наступна таблиця дозволить кожному читачеві ближче познайомитися з цими букмекерськими конторами і таким чином вибрати відповідний портал для подальшої реєстрації та створення ставок на спортивні події.

НазваДата заснуванняВітальний бонусЕкспертна оцінка
FavBet1999 рік10000 гривень на перший депозит5/5
Pari Match1994 рік2500 гривень на перший депозит4,5/5
Bet3652000 рік5000 гривень фрібет після депозиту4,5/5
VBet2003 рік3000 гривень на перший депозит4,5/5
1xBet2007 рік3000 гривень на перший депозит4/5

Оцінка букмекерських контор в Україні

Створення рейтингу, в якому зібрані кращі букмекерські контори України, здійснюється незалежними фахівцями. Це дозволяє читачам бути впевненими в тому, що огляд кожного порталу і місце в рейтинговій таблиці були відведені всім порталам чесно, прозоро і об’єктивно. Фахівці розробили певну систему перевірки гральних порталів для ставок на спорт, на основі якої вивчається кожна букмекерська контора і оцінюється її робота.

Кращі букмекерські контори – варіанти вибору та оцінки

Щоб оцінити ефективність сайту ставок на спорт, він підлягає детальному аналізу. Виділяється ряд базових параметрів, що дозволяє фахівцям опрацювати особливості надання букмекерських послуг і оцінити їх якість. Кожен параметр має особливе значення, тому не варто пропускати жодного пункту для загального, детального і об’єктивного огляду порталу. До важливих моментів, на які звертають увагу фахівці при складанні рейтингу букмекерів, можна віднести наступні параметри:

  • Особливості технічної підтримки. Фахівці служби підтримки повинні бути доступні 24/7, надавати оперативні консультації та вирішувати ситуації, що виникли чесно і прозоро.
  • Наявність ліцензії. Основний параметр, який вказує на чесну роботу букмекера відповідно до міжнародних вимог і правил. Довіряти можна тільки ліцензійним сайтам, адже їх робота регулюється відповідними органами.
  • Конфіденційність для клієнтів. На сайті повинні використовуватися сучасні методи захисту, зокрема SSL-шифрування, яке забезпечує конфіденційність особистості гравців, а також їх фінансових операцій.
  • Бонуси, турніри, акції. Бонусна політика вказує на спрямованість букмекера на задоволення побажань клієнтів, створення сприятливих умов для користувачів до членства, створення ставок на спортивні події.
  • Мобільний додаток. Це основа зручності користування послугами букмекера. Завантажуваний додаток для Android і IOS дозволяє гравцям отримати комфортний доступ до сервісів букмекерської контори зі смартфонів з будь-якої точки світу.
  • Широта і глибина лінії живопису. Букмекер з бонусом за реєстрацію повинен представляти широкий спектр пропозицій в сфері ставок на спорт, включати різні види спорту і спортивні змагання, щоб кожен беттор міг регулярно підбирати вигідні пропозиції.
  • Виведення виграшів. Оцінка швидкості обробки запитів на виведення коштів – важливий параметр, який вказує на якість роботи букмекера, його бажання платити своїм користувачам і надавати їм доступ до своїх коштів в будь-який час.

Саме такі важливі параметри і аспекти роботи сайтів ставок на спорт оцінюються і вивчаються відповідними фахівцями при складанні рейтингу букмекерських контор в Україні.

Основна інформація про роботу букмекерських контор

Букмекерська контора – це організація, яка приймає ставки від своїх користувачів на спортивні та неспортивні події. Так, букмекерська контора може запропонувати робити ставки не тільки на спорт, але і на події, які ніяк не будуть з нею пов’язані. Це можуть бути ставки в сфері:

  • політики;
  • культури;
  • погоди;
  • музики та інші.

Однак основним напрямком таких порталів все ж залишається ставка на спорт. Саме тому лінії живопису на популярних спортивних дисциплінах ширше і різноманітніше.

Клієнти букмекерських контор розцінюють такі послуги по-різному. Деякі шукають спосіб додаткового заробітку в цьому напрямку. Адже так, на ставках можна непогано заробити. Однак не варто забувати, що перемога – справа випадку і передбачити результат матчу або спортивного змагання на всі сто відсотків неможливо. Це завжди ризик. Інші розцінюють пропозиції букмекерських контор як спосіб розважитися, перевірити свою інтуїцію, весело провести час. Другий варіант більш надійний і безпечний, адже в цьому випадку бетори не розцінюють подібні послуги як щось серйозне, не чекають регулярних виграшів, не засмучуються при програші і витрачають на це розвага невеликі суми, які не проти програти.

Букмекерські контори в Україні: як вибрати кращий сайт?

Цілком зрозуміло, що кожен український беттор хоче знайти найкращого букмекера для подальшої реєстрації та створення успішних і вигідних ставок. Зробити це цілком можливо. Головне в цьому випадку – дотримуватися ряд важливих факторів при виборі сайту ставок на спорт. До таких важливих факторів відносяться:

  • Наявність офіційного дозволу на роботу. Саме сертифікат якості свідчить про те, що портал пройшов всі необхідні випробування незалежною комісією і був допущений завдяки відсутності відхилень від загальноприйнятих стандартів.
  • Ширина і глибина розпису. Цей параметр необхідно вивчити, щоб зрозуміти, наскільки букмекерська контора з реєстраційним бонусом здатна задовольнити індивідуальні та загальні потреби клієнтів, надати їм ставки на бажаний вид спорту, зробити доступні пропозиції регулярними.
  • Значення маржі. Не всі розуміють, в чому особливість і важливість цього параметра, особливо для початківців бетторів, які не знають всіх термінів і складових успішних ставок на спорт. Маржа прибутку букмекера і шанси її клієнтів залежать від маржинального показника.
  • Наявність прямих трансляцій. Здавалося б, це не основний параметр, але він дуже важливий, особливо для тих бетторів, які люблять робити ставки на спорт в режимі реального часу і хочуть досягти певних успіхів в цьому напрямку. Наявність прямих трансляцій дозволяє беторам контролювати гру під час матчу і робити вигідні ставки.
  • Процедура перевірки. Як правило, букмекерські контори пропонують стандартну процедуру верифікації, що забезпечує її просте і швидке завершення. Гравці надають документи, що засвідчують особу, співробітники порталу перевіряють документи.
  • Грамотна робота технічної підтримки. Це важливий параметр, тому що він дозволяє зрозуміти, коли гравці зможуть звернутися за допомогою, наскільки це буде швидко і ефективно, наскільки комфортно кращі букмекерські контори пропонують способи спілкування. Тому важливо вивчити ці параметри і особливості.
  • Грошові операції. Це останній, але не останній параметр. Адже всі членські відносини будуть проводитися на основі угод. Клієнт повинен отримувати доступні і комфортні способи внесення депозитів і виведення виграшів, забезпечувати себе швидкими, простими і безпечними угодами.

І ще одне дуже важливе правило, незалежно від того, який букмекер обраний, не варто вносити величезну суму грошей на перший депозит. Адже вибір, який на перший погляд може здатися надійним і правильним, в один момент може розвернутися в іншу сторону. Тому при перших вкладах варто внести ту суму, яку не шкода буде втратити.

Важливість рейтингів надійних букмекерських контор в Україні

Використовуючи самостійний і об’єктивний ТОП букмекерів, беттор спрямовує свою увагу на знайомство з надійними і авторитетними сайтами ставок на спорт. Кожна букмекерська контора з бонусом з такого списку вже перевірена фахівцями і отримала високу оцінку, а також рекомендована беторам для реєстрації. Так, не кожна букмекерська контора в списку пропонує однаковий спектр послуг. Вони можуть відрізнятися по:

  • наявність мобільного додатку;
  • платіжні системи та ліміти;
  • лінії розписів;
  • бонусні пропозиції;
  • інші параметри.

Однак є ряд особливостей, які об’єднує всі сайти ставок на спорт з такого рейтингу. Зокрема, до таких особливостей відносяться:

  • якість;
  • робота на основі ліцензії;
  • прийом гравців з України;
  • Швидкі виплати.

Будь-яка букмекерська контора з бонусом з такого списку гідна уваги українських беторів. Однак з відгуками про ці ставки все ж потрібно ознайомитися докладніше. Детальне вивчення сервісів кожного порталу дасть гравцям розуміння специфіки надання послуг, її асортименту в різних сферах – ставки на спорт, платіжні системи, бонуси, фінансові операції і так далі. Таким чином, беттор зможе вибрати грально-розважальний портал, який буде відповідати його індивідуальним потребам. Наприклад, він пропонує ті послуги ставок на спорт, які найбільше цікавлять користувача.

Поради початківцям беторам щодо вибору найкращої букмекерської контори.

Основний і один з основних етапів, який необхідно пройти кожному беттору, щоб успішно робити ставки на спорт – це реєстрація на сайті обраної букмекерської контори.

Наступні рекомендації допоможуть початківцям беторам успішно почати свою кар’єру в сфері ставок на спорт. Виглядають вони так:

  1. Не варто реєструватися на першому-ліпшому сайті, вивчати пропозиції 2-3 букмекерів, порівнювати умови членства. Це дозволить визначити всі плюси і мінуси кожного порталу і вибрати той, який буде максимально відповідати вашим потребам.
  2. Наявність лінії в live. Якщо букмекерська контора пропонує робити ставки тільки в передматчевому матчі, то це вірне свідчення того, що краще не мати нічого спільного з цим порталом.
  3. Відсутність мобільної версії платформи має викликати підозри у користувачів. Адже, виходячи з актуальних тенденцій, кожна поважаюча себе краща букмекерська контора запропонує користувачам хоча б мобільну версію сайту – це в гіршому випадку. Стандартом є наявність мобільного додатку.

Перед створенням облікового запису слід вивчити і оцінити роботу служби технічної підтримки, перевірити її працездатність і компетентність. Зробити це можна перед реєстрацією, потрібно лише задати фахівцеві пару простих питань і подивитися, як співробітник порталу відреагує на запит потенційного клієнта, наскільки розгорнутими будуть відповіді і так далі. Найкраще цікавитися областю бонусної політики, а саме бажаною акцією, яку букмекерська контора пропонує своїм користувачам.